Pelican Fototjänst är den lilla bildbyrån med det stora utbudet! Vårt specialområde är natur / fritid och vi har bilder & reportage från många spännande platser både från Sverige och andra länder. Vi kommer framöver utöka vårt programutbud av bildföredrag och bildvisningar. Välkommen att kika runt bland bilderna!

NYTT!      Fältkurser i naturfotografering för nybörjare samt studiecirklar om fåglar och naturfoto för nybörjare samt sommarkurs.

Under sommar- höst 2017 kommer jag att anordna fältkurser och studiecirklar med inriktning på djur/natur- fotografering och fåglar. Det kommer att erbjudas fältkurser med lite olika inriktning och vi kommer att hålla till i östra Blekinge. Allt i från vadarfotografering från gömsle, fågelsträck och spännande nattfotografering av mindre flygfän står på menyn. Studiecirklarna som börjar i september handlar om fåglar respektive naturfotografering. Även en kortare sommarkurs om fåglar och fjärilar kommer att ske i sommar. Här kan du läsa mer!

Royaltyfritt

Vi erbjuder nu royaltyfria kollektioner av våra bästa bilder till riktigt bra priser. Fyll på era bildarkiv!!! Läs mer här.

Månadens Bilder

Här hittar du nytagna bilder från den gångna månaden. Kika in och se aktuella händelser från naturen.
Förutom alla bilder här på hemsidan har vi ett stort diaarkiv med mer än 10 000 bilder och ett än större digitalt arkiv.

Websidan uppdaterades 1 februari 2017