Jag startar nu en naturfotogrupp här i sydost eftersom jag både har fått förfrågningar från kursdeltagare och själv saknat något liknande. Jag kommer, till en början, att anordna 1-2 sammankomster i fält på olika lokaler varje årstid. Kanske kan även andra "medlemmar" senare hjälpa till och hålla i någon träff. Jag kommer också att skicka ut en PDF varje årstid med tips och lite bilder på vad (och var) jag själv tänker fotografera under aktuell årstid under kommande månader. Det finns också planer på att ha en inneträff varje år där vi tar med oss egna bilder och visar varandra.


Gruppen kommer även att ha en egen hemsideadress som jag administrerar och meningen är att medlemmarna ska kunna skicka in egna bilder med tips om vad som kan ses just nu. Utöver detta kommer jag att här publicera artiklar, länkar och kortare notiser om aktuellt i naturen.

En mailinglista kommer också att upprättas så att vi snabbt kan informera varandra om roliga aktuella saker att fotografera.

Eftersom varje årstid rymmer så många möjligheter med fotografering av allt från landskapsfoto av olika slag till djur- och växtfotografering så tror jag att det kommer bli en inspiration och en liten kick när man får tips om nya ställen och nya saker att fotografera. Jag kommer själv att bidra med mycket av det som jag själv brinner för och hoppas att ni andra som vill vara med också kommer att göra detta.

Är ni intresserade så kika in på www.naturreportage.se för att se lite av det jag håller på med.


Årsavgift: 500 kr/år. Då ingår 4-8 naturfotosammankomster i fält/år + 4 fylliga PDF-filer med foto, tips och mindre artiklar om naturen här i sydost. Även en egen hemsida för gruppen där medlemmarna kan publicera sina bästa alster och läsa artiklar m.m. ingår som nämndes ovan. Medlemskap betalas till konto som fås efter mailkontakt eller telefonsamtal.

Adress: tony@naturreportage.se

eller 0455-52515 (kvällstid)

Väl mött i Blekinges fantastiska natur!